Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

RATISTOP FARM FORTE

CATEGORIA DE UTILIZATOR: IPublicul larg (non-profesional). ARIA DE UTILIZARE: Produsul se utilizează în interiorul și în jurul clădirilor. SPECII ŢINTĂ: Șoarece de casă (Mus musculus) și șobolan gri sau de canal (Rattus norvegicus)

MOD DE UTILIZARE

În interior: Doze și frecvența aplicării:-Șoareci: 60 gr momeală/suport de momeală la fiecare 5-10 m (5 m în cazul unei invazii puternice și 10 m în cazul unei invazii slabe). -Șobolani: 100 gr momeală/suport de momeală la fiecare 5-10 m (5 m în cazul unei invazii puternice și 10 m în cazul unei invazii slabe).

Metoda de aplicare: momeală sub formă de cereale gata pentru utilizare în suporturi de momeală rezistente la manipulare.

În jurul clădirilor: -Șobolani: 100 gr momeală/suport de momeală la fiecare 5-10 m (5 m în cazul unei invazii puternice și 10 m în cazul unei invazii slabe).

Metoda de aplicare: momeală sub formă de cereale gata pentru utilizare în suporturi de momeală rezistente la manipulare.

COMPOZIŢIE:
Brodifacum (Nr. C.A.S.56073-10-0, Nr. C.E. 259-980-5).........0,0029%
 
Instrucțiuni specifice de utilizare:
Plasați suporturile de momeală în zone care nu sunt supuse inundațiilor. Înlocuiți momelile care au fost deteriorate de apă sau contaminate de murdărie.Suporturile de momeală trebuie să fie verificate cel puțin o dată la fiecare 2-3 zile (în cazul șoarecilor), respectiv la 5-7 zile (în cazul șobolanilor) la începerea tratamentului și apoi, cel puțin o dată pe săptămână, pentru a verifica acceptarea momelii, dacă suporturile de momeală sunt intacte și pentru a îndepărta rozătoarele moarte. Reumpleți suporturile de momeală atunci când este necesar. Se recomandă utilizarea de mănuși.
 

INSTRUCȚIUNI DE PRIM AJUTOR

În cazul în care simptomele de senzație de rău persistă: îndepărtați persoana afectată din zona contaminată și cereți sfatul medicului. Nu administrați niciodată nimic pe cale orală unei persoane aflate în stare de inconștiență.

În caz de inhalare: se va transporta persoana la aer curat. Dacă respirația este neregulată sau se oprește, efectuați respirație artificială. Dacă este conștientă, puneți persoana expusă într-o poziție adecvată și solicitați asistență medicală.

În caz de contact cu ochii: spălați ochii cu multă apă timp de 10 minute. Îndepărtați lentilele de contact, dacă este cazul. Solicitați asistență medicală.

În caz de contact cu pielea: Îndepărtați îmbrăcămintea contaminată. Spălați zonele afectate cu multă apă și săpun sau cu un produs de curățare adecvat pentru piele. NICIODATĂ nu utilizați solvenți sau diluanți.

În caz de ingerare: Cereți imediat îngrijire medicală. Se va arăta medicului eticheta produsului sau ambalajul, dacă este posibil. Spălați gura cu apă. În caz de ingerare nu induceți voma.

Indicații privind orice asistență medicală imediată și tratamentul special necesar: În cazul în care simptomele de rău persistă, consultați medicul. Nu administrați niciodată oral nimic persoanelor care sunt inconștiente. Mențineți persoana expusă în poziție confortabilă. Întoarceți-l pe partea stângă și rămâneți acolo până la sosirea medicului. În cazul hemoragiilor, se injectează vitamina K1, pentru controlul timpului de coagulare și, dacă este necesar, se face transfuzie de sânge.

Antidot: Vitamina K1 (Fitomenadionă).