Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

Cheag Fromase tablete la bucata

Enzime pentru coagularea laptelui (cheag) Mod de utilizare Dizolvați o tabletă de Fromase într-un pahar cu apă curată. Soluția se lasă în repaus pentru 20 de minute înainte de utilizare. Pentru rezultate mai bune a se încălzi laptele la temperatura de 350 C înainte de a se adăuga soluția. Adăugați soluția în laptele cald și amestecați cu fermitate. Lăsați laptele în repaus până la închegare (aproximativ 40- 45 de minute). Dacă doriți să închegați mai puțin de 50 de litri de lapte, de exemplu: utilizați 1/4 din tabletă pentru 12 litri, 1/2 de tabletă pentru 25 de litri, etc. Dacă utilizați o cultură lactică a se adaugă în lapte înainte de a fi amestecat cu soluția Fromase (cu cheagul).

Ingrediente:

Coagulant enzimatic microbian (din Rhyzomucor miehel), stearat de mazgneziu, celuloză microcrostalină.

Produs în Guatemala.